Thursday, May 24, 2007

Ξεβρακωθείτε για να σας βλέπουμε ΚΑΡΙΟΛΕΣ !!!


Γαμώ την τηλεόρασή σας, ηλίθιοι κακόμοιροι αγράμματοι... Δυο ώρες παρακολούθησα από χθες και έχω συχαθεί την επιδερμίδα μου. Κοροϊδεύουν τον κόσμο με καραστημένες συζητήσεις, δήθεν κοινωνικών προβλημάτων. Απευθύνονται σε πίθηκους και το χειρότερο είναι ότι οι πίθηκοι τους δίνουν νούμερα, δηλαδή διαφήμιση, δηλαδή λεφτά.

Βάζουν καθυστερημένους να τραγουδάνε και ο απαίδευτος σύγχρονος Έλληνας κάνει χάζι και παρειγορείται βλέποντάς τους, ότι δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο αυτοί.

Γράφω ένα κομμάτι για το περιοδικό στο οποίο εργάζομαι και παίζει στην τύχη ένα κάνάλι, που η μάνα μίας έχει βρει γκόμενο 35 χρονών και εκείνη έχει ξενερώσει γιατί γουστάρει τον γκόμενο της μάνας της. Ρε ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ μαλάκες, φελοί. Που βάζεται τον Πρόδρομο να πείσει να σας παρακολουθήσω και κάτι ξεκωλάκια με μίνι πρωινιάτικα που υποτίθεται έχουν άποψη και γνώσεις για να κάνουν κοινωνιολογικές αναλύσεις.

ΑΪ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ καθήκια τελειωμένοι! Τώρα παίζει και διαφήμιση AVANTI για να πάρουμε τον Κώστα Στόμερ, Πόμερ πως διάολο τον λένε, ο οποίος μιλάει για την ζωή του. Τι να μας πεις ρε μεγάλε την Μαστροκώστα είχες γκόμενα και ανακάλυψες την Αμερική μετά από τρία χρόνια...

Βγάλτε τα μπούτια σας άχρηστες παρουσιάστριες μπας και καλύψετε το καινό αέρος που έχεται ανάμεσα στα δύο σας αυτιά.


ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ

2 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Κραξε!!!
Πολυ καλα τα λες....
Και να δεις οτι απο το Σεπτεμβριο τα χειροτερα ερχονται!!!!

Anonymous said...

Σωστα τα λες αλλα....
γι αυτο υπαρχει και το ποδοσφαιρο. οποτε TV=μονο ποδοσφαιρο και τιποτα αλλο!